Dokumentacja / Błędy /
Strona wstrzymana site.disabled
HTTP 403
Co się stało
Po przejściu na niższy plan konto ma więcej stron, niż pozwala plan, więc ta strona jest wstrzymana: odwiedzający widzą stronę „wstrzymano”, a jej nie można zmieniać. Zostanie usunięta 30 dni po wstrzymaniu.
Co zrobić
- Wróć do planu Standard, aby przywrócić wszystkie wstrzymane strony.
- Albo na stronie witryny w panelu zachowaj tę stronę zamiast obecnie działającej.
- Albo usuń stronę, której nie potrzebujesz.
Jak to wygląda
{ "error": { "code": "site.disabled", "message": "…", "why": "…", "fix": "…",
"docs_url": "https://lobsite.com/docs/errors/site.disabled" } }